InfoBlog

Sonoterapia

boluri-tibetane1

Sonoterapia este terapia prin sunet, fiind una dintre ramurile Medicinei Vibrationale alaturi de cromoterapie, florile lui Bach, reiki, cristaloterapie, aromoterapie etc.

Prin sonoterapie se ajunge la radacina afectiunii pe care o are cineva, deoarece sunetul este primul care ajunge la nivel celular, determinand restructurarea celulelor, regenerarea lor. In sonoterapie se folosesc instrumente muzicale perfect acordate pornind de la 32 hz si ajungand pana la 4000 hz, iar aplicarea corecta a acestor frecvente asupra corpului fizic sau pur si simplu doar ascultarea unor sunete din aceasta banda de frecventa poate realiza un “masaj sonor” la nivel celular. Astfel, se vor elibera patternuri energetice negative care sunt inregistrate profund in memoria noastra celulara, precum si in corpul nostru energetic. Vocea, instrumentele de suflat, bolurile de cristal sau tibetane, gongurile, clopoteii, talgerele nu sunt decat generatoare de frecvente.

Corpul fiintelor vii primeste semnalul sonor nu doar prin organul auzului, ci si prin sistemul epitelial. Sunetele armonice generate de bolurile tibetane echilibreaza emisferele cerebrale, purifica trupul, corpul emotional, spiritual si mental, iar rezultatul este atingerea acelor stari de constiinta pline de pace, liniste, echilibru si calm.

Prin sonoterapie pot fi alinate afectiuni de tipul:

– stresului

– insomniilor

– despresiilor si angoaselor

– artrozelor

– durerilor de ceafa si de spate

– oboselii generale

– traumelor post-operatorii

– tulburarilor de circulatie etc

Efectul benefic asupra corpului fizic, mental si emotional are loc indiferent daca bolul este pus pe trup sau in proximitatea lui. Efectul este la fel de puternic, undele vibrationale ale acestor instrumente echilbreaza si armonizeaza prin rezonanta vibratia personala.

La nivel mental sunetele induc relaxarea, calmarea gandurilor, mintii, pt. a crea limpezirea ei, pacea, linistea si claritatea armonica a rationalului nostru.

La nivel fizic reprezentarea acestei armonii este dobandirea bunastarii, sanatatii.

Sunetul este un instrument de sprijin in vindecare, puternic, divin si minunat. Sunetele emise de boluri sparg structurile moleculare afectate de lipsa de armonie, curatind si armonizand celulele. Prin audieri repetate ale bolurilor tibetane se produce mai rapid ridicarea frecventei chakrelor, precum si a energiei noastre atomo-moleculare. Un nivel de vibratii ridicat creeaza spatii mai mari intre celule, ceea ce le face mai putin dense, evitandu-se astfel aderarea energiilor straine sau de o vibratie scazuta care ne pot afecta.

Sunetele bolurilor tibetane aliniaza campurile subtile, presispun fiinta umana la o stare sporita de concentrare si conectare la eul interior.. Reiki, yoga, qiqong-ul si alte tehnici de canalizare a energiei Universale vor fi potentate prin folosirea bolurilor.

MASAJUL DE SUNET FOLOSIND BOLURILE TIBETANE

Intrucat sunetul patrunde toate organele interne si sistemele anatomice umane, putem spune ca acestea beneficiaza de un adevarat “masaj” pe perioada sedintei de sonoterapie. Vei avea senzatia unei ploi de sunete ce iti va capta intreaga atentie. Unde aurii iti vor inunda mintea expandand nelimitata ta fiinta. Te conectezi, te integrezi la Energia Sunetului Primordial recunoscandu-te la Fiinta multidimensionala.

Tonurile bolurilor tibetane genereaza balansul energetic sincronizand emisferele cerebrale, centrandu-le, caci linistesc mintea, gandurile si permit trupului sa experimenteze eliberarea, reechilibrarea sau stimularea energetica. Vibratia emisa patrunde profund in trup aidoma unui masaj molecular care produce deblocarea energetica si armonizeaza fiinta. Fiecare organ este subtil acordat recuperandu-si ritmul armonic natural, iar durerea fizica sau cea emotionala este alinata.

Stresul, preocuparile, grijile, anxietatea dispar. Muzica bolurilor produce limpezirea la nivel celular, eliberand din memoria celulara vechile patternuri care ne-au daunat, acele obiceiuri si comportamente redundante si nesanatoase, acea karma adaugata emotionalului.

Atunci cand aceasta energie este eliberata, puterea interioara si creativitatea gasesc spatiul necesar pt. a prinde radacini. “Masajul”sonor actioneaza ca un soc de energie si vitalitate. Senzatia este una de om nou, de fiinta renascuta, aflata in perfecta armonie cu sine insasi si cu Totul, cu Universul.

Beneficiile rapid resimtite:

– dobandirea unei relaxari rapide

– “masajul”suav si armonizarea fiecarei celule organice

– alinarea durerilor, deblocari energetice la nivel fizic

– detensionarea musculara

– cresterea increderii in sine

– cresterea creativitatii si energiei revigorante

– inlocuirea vechilor patternuri la nivel comportamental-emotional

-echilibrarea energetica a chakrelor

– dobandirea unei stari de liniste, echilibru si pace interioara

– diminuarea anxietatii, tensiunii nervoase si agresivitatii

– experiente inedite de apropiere de Divinitate si de autocunoastere la nivel integrator universal

– deschiderea sufleteasca si aprofundarea sensibilitatii

Alte efecte:

ajuta in probleme de osteoporoza

– intareste sistemul imunitar

– echilibreaza colesterolul, precum si emisferele cerebrale

– inlatura stresul rapid si eficient

– destructureaza orice blocaj manifestat la nivel molecular-celular

– aduce efecte benefice in orice patologie

– este excelent in cazurile de anxietate si in cele de concentrare

– ajuta in durerile musculare si de cap

– acompaniaza intalnirea cu propria identitate

– induce disparitia insomniei

– deblocheaza chakrele facand posibila curgerea energiei vitale

– suport auxiliar excelent in trataea oboselii cronice, deficientelor de concentrare, dezechilibrelor emotionale, in eliminarea efectelor negative generate de stres

– buna tehnica complementarea in tratarea durerilor osoase, artritelor, forme incipiente de cancer, este un puternic paliativ al efectelor secundare din chimioterapie.

Sedinte de sonoterapie: http://terapiiholistice.wordpress.com/sonoterapia/sedinte-de-sonoterapie-cu-boluri-tibetane/

 

lotus-healing-arts

 

Sursa – “Terapii vibrationale”, D Ajna

Reclame

« Metode alternative de vindecare


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: