InfoBlog

Vindecarea cu Ingeri

angel-meditation

 

Ingerii si Arhanghelii fac parte din Ierarhie Cereasca cea mai apropiata de Pamant. Ei au fost desemnati de catre Dumnezeu sa ajute vietuitoarele Pamantului.

Arhanghelii sunt conducatorii Ingerilor. Cuvantul „Inger” provine de la „angelos” si semnifica „mesager al lui Dumnezeu”. Asadar prin intermediul Ingerilor primim mesajele Domnului.

Fiecare are un Inger al lui, cunoscut drept „Ingerul Pazitor”, si este alaturi de noi zi de zi. Ingerii pazitori ne-au fost „daruiti” de catre Dumnezeu ca sa ne ghideze si sa aiba grija de noi.Insa daca nu le cerem ajutorul, nu pot interveni decat in cazul in care viata ne este pusa in pericol. Putem apela la ajutorul Ingerilor Pazitori oricand, la orice ora si in orice problema. Ei vor fi foarte incantati sa „lucreze ” pt. noi.

Pe parcursul vietii noastre pe Pamant primim, dupa merite, si alti Ingeri care sa ne ajute in functie de necesitatile si misiunile noastre.

Ingerii ne pot chiar ajuta cu orice activitate zilnica. Pt. aceasta trebuie sa chemam ingerii „specializati” conform cu ajutorul de care avem nevoie – ingerasi bucatari cand vrem sa avem inspiratie la gatit, ingerasi zugravi, ingerasi ai artei cand vrem sa facem lucruri creative, precum si ingeri ai bucuriei cand ne simtim deprimati si suparati, ingerii intelepciunii cand avem de luat decizii importante s.a.m.d.

In momentele in care avem nevoie de vindecare fizica sau sufleteasca, il putem chema pe Arhanghelul Rafael si Ingerii Vindecatori si sa le impartasim lor problema cu care ne confruntam si sa ii lasam sa ne ghideze si sa ne vindece dupa cum stiu ei foarte bine sa o faca. Tot ceea ce trebuie sa facem noi este sa ne marim increderea si credinta si sa fim atenti la ghidarea pe care o primim. Ingerii ne pot ghida sa ajungem la un anume terapeut sau sa incepem anumite terapii alternative, sa citim anumite carti din care sa intelegem mai bine ce se intampla cu noi si de ce s.a.m.d. Cel mai bine este sa ne lasam inima deschisa pt. a primi de la ei tot ceea ce avem nevoie in momentele respective.

De asemenea, Arhanghelul Rafael si Ingerii Vindecatori pot fi invocati si pt. alte persoane. Nu este o incalcare a liberului arbitru. Ei vor actiona in conformitate cu ceea ce au nevoie respectivele suflete pt. care sunt chemati in ajutor.

Sedinte de preluare a mesajelor de la ingeri – http://terapiiholistice.wordpress.com/mesaje-de-la-ingeri/

Angel_of_Light

Reclame

« Metode alternative de vindecare


2 responses to “Vindecarea cu Ingeri

  1. Siube Agnes spune:

    Nu e deajuns sa vorbim de ingeri, e adevarat ca ei exista , si buni si rai. Al lui Dumnezeu sunt cele bune, al satanei sunt cele rele. Fiecare asculta de stapanul sau. Deaceea e o mare greseala sa ne rugam la ei. Pt ca singurul mijlocitor oameni si Dumnezeu este fiul lui Dumnezeu, adica Isus Hristos. El a murit pentru noi, pt cei care cred in el. La el trebuie rugat, apoi el trimite ingeri si sa ne pazeasca si sa ne calauzeasca. Si in numele Domnului Isus putem primi si vindecare. Am experimentat aceste lucruri decand am predat viata in mana lui, de 18 ani. La varsta de 27 de ani. Domnul Isus sa va ajute la toti cei cari cititi aceste randuri sa va credeti in el si sa va ajute si sa ajungeti acolo unde este el. Adica in cer, sigur dupa cand ati terminat alergarea pe acest pamant.

  2. stiube Agnes spune:

    Ati uitat ceva important cu legatura cu ingeri. Cam tot e adevarat, dar cel mai important e ca la Domnul Isus trebuie sa ne rugam prima data. El este singurul mijlocitor intre Dumnezeu si om. El apoi trimite ingeri sa ne pazeasca. Eu multe ori vad cand trezesc noapte si dimineata in camera mea lumini stralucitoare care sunt precis ingeri. Dar pt asta fiecare seara ne rugam cu copii mei impreuna la Isus. Toate slava sa fie al lui.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: