InfoBlog

Calcit

 

 

cobaltian_calcite_minor_fluorescence_445  BasketOfCalcite2_WEBcalcit2-ma-wk

 

 

 

 

 

 

 

 

Calcit – amplificator puternic si purificator energetic. Elimina energia stagnanta in corp. Faciliteaza deschiderea la sensibilitatea superioara, la inclinatii psihice, la channeling si experiente extracorporale. Accelereaza dezvoltarea spirituala si permite sufletului revenit in corp sa-si aminteasca experientele traite. Combate lenevia, va face mai energici pe toate planurile, stimuleaza intuitia, imbunatateste memoria, creste increderea in sine, calmeaza stresul emotional.

Puternic rol protector la modul general si purificator. Un fragment de calcit (de marmura, de coral) plasat intr-o incapare, indeparteaza energiile negative.

Amplifica creativitatea, energia, bucuria, intuitia, memoria (bun de purtat in perioade de studiu sau in timpul scolarizarii). Reduce stresul, frica, lipsa de concentrare, neincrederea, apatia, dezinteresul, lipsa de chef.

Benefic in caz de infectii, boli deramtologice, in decalcifieri, osteoporoza, ajuta la asimilarea calciului in organism, benefic pentru rinichi, pancreas, splina, aparat excretor si digestiv, circulatia sangvina, sira spinarii, oase, echilibreaza calcemia (bun pentru bolnavii de diabet), ajuta la eliminarea toxinelor din organism, reduce durerile de spate, regleaza secretiile hormonale.

Reclame

« Cristaloterapia


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: