InfoBlog

Portocaliu

6691257347_a4f0a10847_z

Aceasta culoare potenteaza emotiile si sentimentele deoarece este un amestec de rosu si galben, fiind nuanta cea mai buna pentru solutionarea problemelor legate de asimilare, benefica pentru toate persoanele puternice sau slabe, caci prin natura sa ceasta culoare este tonica, stimulatoare, blanda si asimilanta.

Portocaliu este culoarea pasiunilor suave, energiilor controlate si actiunilor de lunga durata. portocaliu produce veselie, inteligenta si confera rezistanta persoanelor care o poarta, dar este si o culoare energizanta in ciuda faptului ca nu este complementara rosului, totusi completeaza energiile acestuia.

Portocaliu sustine talentul creativ si genereaza o stare de veselie gratie capacitatii sale de a schimba structura biochimica ce rezulta din depresie. Trasaturile sale negative recunoscute la persoanele care prefera aceasta culoare altora este orgoliul, precum si o inclinare spre exces de ambitie.In timp ce un exces de galben poate obosi creierul sau rosul ne poate excita nervos, portocaliul ne stimuleaza doar in mod moderat ori de cate ori il purtam, tonifiind celula cerebrala si hranind celula digestiva.

Sursa: “Terapii vibrationale”- D’Ajna

Reclame

« Cromoterapie


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: