InfoBlog

Art terapia

DSCN4585

Art terapia prin intermediul mandalelor de lumina

Acest tip de terapie este o terapie care se adreseaza sufletului. Sursa tuturor bolilor provine din imbolnavirea sufletului. Iar atunci cand vindecam sursa, apare vindecarea la toate nivelurile – fizic, mental, energetic, spiritual.

Terapia prin intermediul mandalelor de lumina se face fie prin simpla privire privire a mandalelor, fie doar stand in preajma lor, fie prin meditatie asupra lor sau prin pictarea lor.

Cuvantul “mandala” provine din limba sanscrita si inseamna cerc sau centru. Mandala este un desen in forma de cerc, care are la baza construirii sale geometria sacra. “Functia” principala a unei mandale este de vindecare. Prin simpla sa prezenta o mandala ne inconjoara cu energii vindecatoare, ne ajuta sa devenim mai armonizati, mai relaxati, mai impacati cu noi insine.

Daca utilizam si meditatia asupra unei mandale, atunci efectele sunt amplificate. Emisferele noastre cerebrale se echilibreaza, energiile  yin/yang sunt echilibrate, corpurile noastre subtile sunt armonizate, devenim mai conectati la Eu-l nostru interior si prin aceasta trezim in noi capacitatile care se afla in stare latenta, aducand catre constient informatii despre ceea ce suntem noi cu adevarat, ca fiinte de lumina, fiinte multidimensionale. Conectarea cu Sinele nostru se va reflecta atat in lumea noastra interioara, cat si in cea exterioara: mintea va fi mai calma si va emite ganduri pozitive,  judecata asupra celorlalti se va diminua, fiinta va resimti o stare de pace, vom fi mai constienti de ceea ce se intampla cu noi clipa de clipa, invatam sa lucram constient asupra situatiilor de viata, vor aparea sincronicitatile care ne vor ajuta sa ne cream o lume exterioara mai buna, relatiile interumane se vor imbunatati. Prin reconectarea noastra corpul fizic va ajunge in stare de armonie si vindecare.

Tablouri cu madale de luminahttp://mandaledelumina.wordpress.com/modele-diverse/

Ateliere de pictat mandale si sesiuni individuale de art terapie – http://terapiiholistice.wordpress.com/art-terapia/workshop-uri-de-pictat-mandale/

m131 - Copy

Reclame

« Metode alternative de vindecare


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: